Jämför lån - hitta ditt bästa låneerbjudande

Jämför lån - hitta ditt bästa låneerbjudande

Innan du ansöker om lån är det viktigt att du först jämför de olika långivarna på marknaden. Men hur gör du detta på enklaste sättet? Det vi rekommenderar är att du ansöker via en låneförmedlare. Då räcker det att du skickar in en ansökan som sedan vidareförmedlas så att du kan få låneerbjudanden från fler än 25 olika banker och långivare. Helt kostnadsfritt!

Vilka fördelar finns det med att jämföra innan du lånar?

Genom att först jämföra lån så kan du försäkra dig på att du fått ditt bästa erbjudande. Räntan och avgifterna kan variera kraftigt mellan de olika långivarna. Den angivna räntan är alltid enbart en exempelränta som först bestäms efter att du ansöker. Alltså måste du först skicka in din ansökan innan du faktiskt kan jämföra långivarna och bankerna. Men att göra detta genom att skicka in ansökningar hos varje enskild långivare är både tidskrävande och kan faktiskt försämra dina lånechanser. Detta är på grund av att vid varje ansökan tas en kreditupplysning från UC, och att ha flera av dessa kan ses som ett varningstecken av bankerna.

Vilka krav finns det för att få låna via Pengino?

  • Du måste vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige.
  • Du måste ha en fast årsinkomst över 100 000 kr.
  • Du får ej ha några obetalda skulder / skuldsaldo hos Kronofogden.

Varför använda en låneförmedlare?

Att ansöka genom en låneförmedlare gör det både smidigare och snabbare att jämföra lån. Det räcker att du skickar in en ansökan samtidigt som du kan få låneerbjudanden från fler än 20 olika banker och långivare. Ansökan är dessutom kostnadsfri, icke-bindande och det tas bara en kreditupplysning. Är du ej nöjd med något av erbjudandena kan du alltid tacka nej. Denna nya formen av långivning har revolutionerat marknaden och ökat kundens makt genom att ge dem mer information och valfrihet.

Jämför lån via Pengino

Via Penginos kostnadsfria tjänst skickar du in en ansökan som sedan vidareförmedlas till fler än 25 olika långivare genom vårt samarbete med låneförmedlaren Zmarta. Du kan ansöka om lån från 5 000 till 600 000 kr och återbetalningstiden väljer du själv. Öka dina chanser att bli beviljad genom att ansöka med en medsökande. Du kan även samla dina existerande lån och krediter till samma lånevillkor. Har du några frågor så kontakta oss gärna, vi är här för att hjälpa dig hitta ditt bästa lån.