Lån till resa

Lån till resa

De flesta av oss drömmer nog ofta om att åka iväg på en riktigt härlig resa. Men tyvärr har inte alla ekonomin för det. Efter en längre period av oväntade utgifter kan det vara svårt att spara ihop tillräckligt med pengar. Via Pengino får du möjligheten att jämföra och hitta reselån mellan 5 000 - 600 000 kr. Allt du behöver göra sedan är att boka. Vänta inte, ansök redan idag och bege dig iväg på ett spännande äventyr!

Jämför innan du ansöker

Vinter och kyla. Det svenska vädret är verkligen inte för alla. Är du personen som längtar du efter sommar och sol varje gång det regnar ute? Eller är du mer typen som avskyr sommaren och hellre flyr iväg till alperna på en skidresa? Vad du än föredrar så kan du hitta det rätta lånet för dig. Via Pengino kan du hitta och jämföra lån mellan 5 000 och 600 000 kr. Du får en enkel översikt över alla räntor och avgifter samt hur mycket du måste betala tillbaka varje månad.

Reselån brukar oftast innebära mindre belopp och då kan det vara svårt att hitta en seriös långivare. SMS-lån och liknande avråder vi dig från, räntorna och avgifterna där kan bli väldigt höga. Via Pengino kan du ansöka om lån från så låga belopp som 5 000 kr och få låneerbjudanden från upp till 25 olika banker och långivare, allt med en ansökan.

Hur hittar man den billigaste resan?

Ett bra sätt att spara pengar inför din resa är att använda jämförelsesidor t.ex Skyscanner, Momondo eller Expedia. Dessa låter dig jämföra pris på flyg och boende så att du kan få en billigare resa och mer pengar över. Se också till att boka också resan i god tid. För kortare resor räknar man med att det är billigast om man bokar 7 veckor innan, medans för längre flyg är det hela 18 veckor. Ett annat sätt är att boka flyg i sista minuten. Man kan då få väldigt billiga flyg om det finns biljetter över men man kanske inte hamnar där man först planerat.

Gör din drömresa till verklighet

När du väl bestämt dig för ditt resemål och budget så är vi här för att hjälpa dig. Ansökan tar bara några minuter, är helt kostnadsfri och inom några dagar kan du ha pengarna på ditt konto. Så varför vänta, ansök idag och du kan snart bege dig iväg på din drömresa värd upp till 600 000 kr.