Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet

Ute efter ett lån utan säkerhet? Eller nyfiken på vad det innebär? Pengino är här för att hjälpa dig. Ett lån utan säkerhet är ett lån där du ej behöver lämna någonting i säkerhet för att bli beviljad ett lån. Det handlar alltså inte om att lånet är mindre säkert än ett annat lån. Exempel på lån som kräver säkerhet från dig är t.ex huslån eller billån där lånet är bundet till något specifikt. Ett lån för konsumtion, alltså ett privatlån kan du däremot använda till vad du vill.

Hur ansöker man om ett lån utan säkerhet?

Att ansöka om privatlån är betydligt enklare än de flesta andra typer av lån. På vår hemsida kan du fylla i ett enkelt ansökningsformulär, det tar bara några få minuter. Efteråt blir du kontaktad med låneerbjudanden från fler än 25 långivare och banker som är villiga att låna ut till dig om du möter deras krav. Du behöver ej lämna någon säkerhet eller kontantinsats. Det enda du behöver göra är att möta kraven. Privatlån utan säkerhet

Vad är kraven för att ansöka om lån?

Kraven för att ansöka om lån via Pengino.se är följande:

  • Minst 18 år och folkbokförd i Sverige
  • Årsinkomst över 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Vad borde du tänka på innan du ansöker om lån?

Innan du ansöker om lån måste du försäkra dig om att du har möjlighet att betala tillbaka lånet. Därför borde du göra en månadsbudget innan du ansöker. Det finns olika onlinetjänster du kan använda dig av för att göra detta lättare. För att få så bra lånevillkor som möjligt rekommenderar vi att du ansöker tillsammans med en medsökande. Då ökar även dina chanser att bli beviljad. Tänk bara på att ni båda två fortfarande måste möta kraven nämnda ovanför.

Ansök via Pengino.se - jämför innan du lånar

Via Penginos kostnadsfria tjänst får du möjligheten att jämföra låneerbjudanden från fler än 25 olika långivare. Allt med en enda kreditupplysning från Upplysningscentralen. Detta maximerar dina chanser att få ett lån med goda villkor och låg ränta. Du har även möjligheten att låna pengar även om du har tidigare betalningsanmärkningar. Så vad dina förutsättningar än är så är vi här för att hjälpa dig. Vänta inte, ansök redan idag och du kan ha upp till 600 000 kr på ditt konto inom några dagar.