Låna pengar snabbt

Är du i behov av ett lån med snabb utbetalning? Att låna pengar snabbt behöver man ibland göra om man fått stora plötsliga utgifter. Men bara för att du har bråttom ska du inte ta ett onödigt dyrt lån. Att välja rätt lån kan spara dig tusentals kronor i räntor och andra avgifter. Så jämför först innan du lånar.

Vilka fördelar erbjuds via Pengino?

Via Pengino kan du ansöka om att låna pengar snabbt från 5 000 kr till 600 000 kr till en ränta som vanligtvis ligger mellan 2,95 - 29,5 %. Återbetalningstiden väljer du själv mellan 1 till 15 år. Efter att du skickat in din ansökan kan du räkna med svar från de första långivarna inom 1-2 arbetsdagar. Detta betyder att du kan få ett väldigt flexibelt och snabbt lån utformat efter dina behov. Din ansökan kan nå ut till fler än 25 olika banker och långivare. Efter att du fått svar från de som är intresserade att låna ut till dig, kan du själv jämföra och sedan välja ditt bästa erbjudande. På så vis kan du försäkra dig om att du valt det rätta lånet. Ansökan är dessutom helt kostnadsfri och icke-bindande. Så om du ej är nöjd med något av erbjudandena, kan du alltid tacka nej. Smart, säkert och snabbt.

Vilka fördelar erbjuds via Pengino?

  • Du måste vara över 18 år gammal och folkbokförd i Sverige.
  • Du måste ha en fast årsinkomst på över 100 000 kr.
  • Du får ej ha några obetalda skulder eller skuldsaldo hos Kronofogden.

Hur maximerar man sina chanser att bli godkänd?

Det som avgör om du blir godkänd eller ej är kreditupplysningen som görs i samband med ansökan. Denna görs för att beräkna din förmåga och sannolikhet att kunna betala tillbaka skulder. Desto bättre nuvarande och tidigare ekonomi du har, desto bättre kreditvärdighet bedöms du ha. Att ha betalningsanmärkningar försämrar dina chanser att bli beviljad men vissa banker godkänner fortfarande ansökningar. I sådana fall kan det vara en bra idé att ansöka med en medsökande som du delar betalningsansvaret med.

Undvik SMS-lån

När man tänker på snabba lån är nog SMS-lån det som de flesta tänker på först. Men dessa kan bli väldigt dyra om du råkar missa några betalningar. Dessa lån är även mindre och kan ej betalas över en längre tid då den effektiva årsräntan ofta överstiger flera hundra procent. Via Pengino.se kan du låna även mindre belopp, från 5 000 kr och du erbjuds en ränta som vanligtvis ligger mellan 2,95 - 29,5 %. Lånet kan du betala tillbaka när som helst utan extra kostnader. Om du till exempel får ett tillskott till din ekonomi, eller om dina ekonomiska bekymmer löser sig.