Låna pengar till dina drömmar

Ansök

Hitta det bästa lånet

Ansökan lämnas till Pengino.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.

* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 190422.

Individuell ränta 2,95–29,5 % (effektiv ränta 2,99–33,83 %).

Pengino.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 25 olika långivare.

I samarbete med Freedom Finance

Steg 1: Ansök Ansök
Ansök via ett säkrat och krypterat formulär.

Steg 2: Jämför Jämför
Jämför låneerbjudanden från banker vars krav du möter.

Steg 3: Jämför Välj
Välj det bästa lånet! Snabb utbetalning till ditt konto.

Kalkylator för beräkning av lånekostnad

Att hitta rätt lån för ditt syfte med bästa möjliga villkor kan vara klurigt. För att få ett så fördelaktigt lån som möjligt är det en bra idé att jämföra flera olika lån. Genom att fylla i lånekalkylatorn kan du få en ungefärlig uppskattning om vad din månadskostnad kommer att vara för olika lån. Observera att resultatet är ungefärligt då det är beräknat på en exempelränta.

Lånkalkylator

Använd kalkylen för att planera dina framtida lån och jämföra olika lån med skilda belopp och avbetalningstider. Tänk på att det verkliga lånet normalt avviker från kalkylens resultat då uppgifterna är baserade på genomsnittliga värden av t.ex. ränta och månadsdagar.

Samla lån nu

Använd lånekalkylatorn så här

Fyll först i vilket lånebelopp du vill låna. Välj sedan hur ofta du vill få en faktura för betalning av amortering och ränta.

Fyll även i vilken låntyp som ditt lån har. Rak amortering innebär att du betalar av samma belopp varje betalningsperiod och annuitetsamortering innebär att beloppen ändras utifrån en formel bestämd av banken. Med annuitet börjar du med en högre ränta och lägre amortering och sedan minskas räntan och ökas amorteringen över tiden. Sist väljer du tid för återbetalning mellan 1 - 15 år.

När du satt in dina variabler kommer en tabell visas med anpassade siffror som gäller för ditt lån. Du kan överblicka amorteringsstorleken, räntan, månadskostnaden och restbelopp att betala tillbaka på lånet. Du får en sammanfattning av de banker och låninstitut som bäst matchar dina behov. Den rörliga räntan ligger vanligtvis mellan 2,95 - 29,5 % och sätts individuellt efter en kreditprövning.

Beräkna refinansiering med lånekalkylen

Image here

Lånkalkylatorn fungerar även som ett verktyg för att samla dina lån och överblicka hur mycket du kan spara. Du kan samla de lån du redan har eller samla dina lån medan du tar ut ett nytt lån. Ange det totala lånbeloppet och önskad återbetalningstid för att se hur mycket du sparar. Detta är ett effektivt sätt att överblicka dina lån.

Samla lån nu

Du får skattereducering när du tar lån

Visste du att du kan få skatteavdrag på dina lånkostnader? Ränteavdraget eller räntereduktionen i Sverige tillåter dig som har lånkostnader att dra av 30 procent av dina ränteutgifter på den totala skatten. Ränteavdraget kan göras på alla olika typer av lån, såväl lån med säkerhet (till exempel bolån eller billån) och lån utan säkerhet (till exempel privatlån).

För att illustrera hur ränteavdraget påverkar din slutliga skatt kan vi beskriva med ett exempel:

Du har exempelvis en beskattningsbar inkomst på 300 000 kr och skatten är cirka 90 000 kr (30 % av 300 000 kr). Säg att du har haft 80 000 kr i ränteutgifter under året, då får du en skattereduktion på 30 procent eller i detta fall 24 000 kr. Din skatt på 90 000 kr minskas med 24 000 kr och blir 66 000 kr. Källa: Skatteverket

Observera att avdragseffekten på 30 procent gäller upp till 100 000 i räntekostnader under året. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr på ett år så blir avdraget 21 procent på delen som övergår 100 000 kr. Om man är flera skrivna på ett lån kan det vara bra att skatteplanera och fördela räntekostnaderna mellan alla låntagare för att på så sätt använda avdraget mest effektivt.

Grundvillkor

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst minst 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos kronofogden