Samla lån med betalningsanmärkning

Samla lån med betalningsanmärkning

Att sänka sina räntekostnader när man har betalningsanmärkningar kan vara svårt. De flesta banker och långivare accepterar ej ansökningar så därför är man ofta fast med sina dyra lån. Men det finns en lösning. Via Pengino.se kan du ansöka om att samla dina lån upp till 600 000 kr, trots betalningsanmärkningar.

Vad behöver du tänka på innan du samlar dina lån?

Innan du ansöker om att samla dina lån med betalningsanmärkningar måste du försöka maximera dina chanser. Ett bra sätt är att använda dig av en låneförmedlare. Då skickas din ansökan iväg till ett flertal banker och långivare, med bara en ansökan. Samtidigt tas bara en kreditupplysning från UC. Att ha många kreditupplysningar kan ses som ett varningstecken av bankerna så försök undvik detta. Via Pengino kan du få låneerbjudanden från upp till 25 olika långivare när du ansöker om att samla dina lån.

Det kan även vara en bra idé att ansöka tillsammans med en medsökande. Långivaren tar då en mindre risk eftersom du delar betalningsansvaret med någon annan. Då erbjuds ofta en lägre ränta, och bättre lånevillkor. Dina chanser att bli beviljad ökar även. Men tänk på att ni båda två måste möta grundkraven. Din medsökande borde även vara någon du litar på eftersom det är ett stort ansvar att dela på.

Mer information angående lån med medsökande

Kan du samla dina lån med ett aktivt skuldsaldo?

Tyvärr går det ej att ansöka om ett samlingslån med aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Har du hamnat i denna situationen måste du först betala av dina nuvarande skulder. Du har även möjligheten till skuldsanering om ej har möjlighet att betala. Detta ansöker du om genom Kronofogden och du får då en betalningsplan över 5 år där du lever på existensminimum, varpå dina skulder blir avskrivna.

Kostar det någonting att ansöka?

Nej, ansökan är helt kostnadsfri och icke-bindande. Om du bara vill se om du kan bli godkänd eller ej, samt vilka lånevillkor du får är det alltså helt okej. Väljer du att acceptera lånet men sedan ångrar dig får du även 14 dagars ångerrätt. Med en ansökan kan du få låneerbjudanden från upp till 25 olika banker och långivare. Din ansökan förmedlas via Zmarta.

Pengino kan hjälpa dig

Via Pengino.se’s kostnadsfria tjänst kan du jämföra låneerbjudanden för samlingslån från fler än 25 banker och långivare. Allt med en enda kreditupplysning från UC. Detta maximerar dina chanser att få ett samlingslån med goda villkor och låg ränta. Du har även möjligheten att låna pengar även om du har tidigare betalningsanmärkningar. Så vad dina förutsättningar än är så är vi här för att hjälpa dig. Vänta inte, ansök redan idag och du kan ha samla lån upp till 600 000 kr inom några dagar.