Samla lån och välj bästa räntan

Sänk dina räntekostnader genom samla ihop dina lån

Vägen till bättre ekonomi: Samla lån

Ansökan lämnas till Pengino.se. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.

* Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,93 %, totalt belopp 364 993 kr och månadskostnaden 2 173 kr. Räntor per 180320.

Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.

Pengino.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.

I samarbete med Freedom Finance

Steg 1: Ansök Ansök
Ansök via ett säkert och krypterat formulär.

Steg 2: Jämför Jämför
Jämför låneerbjudanden från banker och långivare som vill låna ut till dig.

Steg 3: Jämför Välj
Hitta det bästa lånet! Snabb utbetalning till ditt konto.

När vi vill förverkliga fantastiska ögonblick som att köpa första bilen, första lägenheten eller drömresan, samlar de flesta på sig en del stora kostnader som ofta finansieras av olika lån. Det kan bli dyrt att ha flera lån med skilda villkor som olika räntor och återbetalningstider. Genom att ta ett samlingslån kan du sätta ihop dina dyra lån och krediter till ett samlat lån med lägre total månadskostnad.

Samla lån

Genom att samla lån får du en lång rad fördelar, som ger dig en bättre ekonomi och större överskott i vardagen. Du kan sänka dina månadskostnader genom att samla lån om du får en lägre ränta vilket också kallas refinansiering av lån. Du kommer bara att behöva hålla koll på ett lån, och därför får du bättre kontroll över din ekonomi. Det är enkelt, säkert och smart.

Samla lån nu

Genom att jämföra olika långivare så kan du hitta ett så billigt samlingslån som möjligt så att du kan få mer pengar över till annat!

Vill du betala räntor eller köpa din drömresa?

Genom att skicka in din ansökan via Pengino.se får du möjligheten att samla dina dyra lån till ett billigare samlingslån. Efter att vi tagit emot din ansökan skickas den iväg till låneförmedlaren Freedom Finance varpå din låneansökan når flera banker och långivare som erbjuder samlingslån. De långivare vars krav du uppfyller återkommer sen med låneerbjudanden som du kan välja mellan.

Du kan samla lån upp till 500 000 kr med en nominell ränta som vanligtvis ligger mellan 3,54 % - 18,15 %, om du får en lägre ränta än vad du har för nuvarande kan du alltså få mer pengar över varje månad. Vill du använda dina pengar till din drömresa istället för att betala höga räntor? Ansök om ett samlingslån redan idag!

Hur samlar jag mina lån?

Spar pengar

När du ska samla dina lån tar du ett nytt lån som täcker hela summan av dina existerande lån och krediter.

Se först över vilka lånvillkor och räntor du har idag på dina lån och krediter. Om dessa har en högre ränta än vad du kan få genom ett samlingslån kan det vara en bra idé att ansöka. När du vill ta ett samlingslån så kan du antingen gå till din bank eller ansöka hos långivare online. Observera att en kreditupplysning hos UC görs för varje individuell lånansökan du gör hos olika banker och långivare.

När du ansöker genom en låneförmedlare kontaktas flera banker och långivare på en gång och du behöver bara fylla i en ansökan. Du får en lista med låneerbjudanden till dig och endast en kreditupplysning görs trots att flera banker och långivare kontaktas. Det är en enklare och ofta billigare process i slutändan än att ansöka själv till olika långivare.

Kan man samla lån trots många förfrågningar?

Att ha många förfrågningar, även kallat kreditupplysningar, kan ha en negativ påverkan på ens möjligheter att ansöka om lån. Men, det betyder ej att det är omöjligt och det finns vissa saker du kan göra för att förbättra dina chanser. Det viktigaste är att ej få för många nya kreditupplysningar. Därför är det en bra idé att ansöka via en låneförmedlare istället för direkt hos många olika långivare. Via Pengino.se kan du få låneerbjudanden för att samla dina lån från upp till 20 olika långivare och banker med bara en kreditupplysning från UC. Ansökan är även helt kostnadsfri och icke-bindande. Du kan även ansöka om att samla lån med betalningsanmärkning.

Hur kan man samla och få bästa räntan?

Att få så låg ränta som möjligt på sina lån vill självklart de flesta, och det finns några olika saker du kan tänka på för att maximera chanserna att du får så låg ränta som möjligt. Till att börja med borde du samla dina dyra lån och krediter till ett samlat lån. Detta brukar ge dig lägre ränta och bättre lånevillkor. Men även när det gäller samlingslån borde du jämföra innan du ansöker. Via Pengino.se blir detta lite enklare genom att du med bara en ansökan kan få låneerbjudanden från flera banker och långivare. För att ytterligare maximera dina chanser rekommenderar vi även att du ansöker tillsammans med en medsökande om möjligt. Detta innebär att ni delar på betalningsansvaret och det borde därför vara en person som står dig nära.

Vilka krav finns det?

Grundkraven för att kunna ansöka om ett samlingslån via Pengino.se är följande:

  • Minst 18 år och folkbokförd i Sverige
  • Fast årsinkomst över 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Uppmärksamma dock att detta ej garanterar att du blir godkänd. För att bli godkänd måste du ha tillräckligt hög kreditvärdighet. Desto större lån du vill ta, desto högre krav ställs det.

Samla lån nu

Grundvillkor

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst minst 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos kronofogden