Samla lån och få lägre ränta

Spara pengar genom samla ihop dina lån

Vägen till bättre ekonomi: Samla lån

  • *
  • SSL kryptering

Ansökan lämnas till Pengino. Ansökan kommer att handläggas av Freedom Finance Kreditservice AB.

* Lånevillkor: Individuell ränta, vanligtvis 3,25 – 18,15 %. Månadskostnaden är beräknad med exempelränta 5,56 %. Vid ett lån på 100 000 kr på 5 år med rörlig årsränta 5,56%, uppläggningsavg. 495 kr och 0 kr aviavg. blir effektiv ränta 5,91%, totalt belopp att betala 115 275 kr och månadskostnaden 1 913 kr Effektiv ränta (APR) f.n. 4,27–33,40 %. Amorteringstiden är minimum 1 år och maximalt 15 år (2015-11-04).

Pengino.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst.

I samarbete med Freedom Finance

Steg 1: Ansök Ansök
Ansök via vårt säkra och krypterade formulär.

Steg 2: Jämför Jämför
Låt bankerna kämpa om det bästa lånet till dig.

Steg 3: Jämför Välj
Hitta det bästa lånet! Snabb utbetalning till ditt konto.

När vi vill förverkliga fantastiska ögonblick som att köpa första bilen, första lägenheten eller drömresan, samlar de flesta på sig en del stora kostnader som oftast finansieras av olika lån. Det kan bli dyrt att ha flera lån med skilda villkor som olika räntor och återbetalningstider. Pengino.se kan hjälpa dig att sätta ihop dina dyra lån och krediter till ett samlat lån med lägre total månadskostnad.

Samla lån

Genom att samla dina lån får du en lång rad fördelar, som ger dig en bättre ekonomi och större överskott i vardagen. Du kan spara tusentals kronor varje månad genom att samla lån vilket också kallas refinansiering av lån. Du får en lägre ränta, vilket innebär att du får lägre kostnader. Du kommer bara att behöva hålla koll på ett lån, och därför får du bättre kontroll över din ekonomi. Det är enkelt, säkert och smart.

Samla lån nu

Att samla dina lån innebär flera fördelar för din ekonomi då du får en lägre samlad ränta, lägre månadskostnader och en bättre överblick över dina lån. Med ett enda samlingslån behöver du bara ha koll på det lånet och dess ränta, vilket gör att du enklare kan ha bra kontroll över din ekonomi. Vi hjälper dig att hitta ett så billigt samlingslån som möjligt så att du kan få mer pengar över till annat!

Vill du betala räntor eller köpa din drömresa?

Via Pengino.se kan du på ett säkert och enkelt sätt samla dina dyra lån till ett billigare samlingslån. Du fyller helt enkelt i vårt formulär. Efter en kreditupplysning på UC får du erbjudanden från över 20 ledande banker och finansiella institut som alla vill erbjuda dig en billigare ränta och är intresserade av att ha dig som ny kund. Det är med andra ord dyrt och en aning dumt att inte samla dina lån.

Du kan samla lån upp till 500 000 kr och våra samarbetspartners har räntor från endast 3,25 %, därmed kan du förmodligen spara flera tusen kronor varje månad. Vill du använda dina pengar till din drömresa istället för att betala höga räntor? Gör ett samlingslån hos oss!

Hur samlar jag mina lån?

Spar pengar

När du ska samla dina lån tar du ett nytt lån som täcker hela summan av dina existerande lån och krediter. Om du har konsumerat på avbetalning eller om du har ett tankingskort ska dessa också räknas med.

Se först över vilka lånvillkor och räntor du har idag på dina lån och krediter. Om dessa har en högre ränta än vad dagens ränta ligger på så är det smart att samla de på ett lån. När du vill ta ett samlingslån så kan du antingen gå till din bank eller ansöka hos långivare online. Observera att en kreditupplysning hos UC görs för varje individuell lånansökan du gör hos olika banker och långivare.

När du ansöker via Pengino.se kontaktar vi flera långivare på en gång och du behöver bara fylla i en ansökan. Vi hittar de billigaste alternativen för dig och endast en kreditupplysning görs trots att vi kontaktar flera långivare. Det är en enklare och förmodligen billigare process i slutändan än att ansöka själv till olika långivare.

Samla lån nu

Grundvillkor

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst minst 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos kronofogden