Allmänna villkor

Samarbetspartner

Pengino.se samarbetar med Freedom Finance Kreditservice AB, Freedom Finance är en låneförmedlare som är ansvariga för registreringen, behandlingen och förmedlingen av din låneansökan. Pengino.se är uteslutande ansvariga för förmedling av din låneansökan och inte själva utlåningen. Vi gör dig uppmärksam på att vi får provision på bakgrund av ansökningar som förmedlas till vår samarbetspartner.

Din säkerhet i fokus

Vi använder alltid krypterad säkerhetsteknologi (HTTPS). Det är din garanti för att alla ansökningar behandlas konfidentiellt och krypterat.

Viktigt: Din e-postadress är trygg hos oss. Läs bara vår sekretesspolicy.

Allmänna villkor på Pengino.se

När du använder Firstborn / Pengino.se accepterar du samtidigt vår cookies- och sekretesspolicy.

Firstborn / Pengino.se förmedlar tryggt och krypterat din låneansökan till Freedom Finance. Firstborn / Pengino.se är uteslutande ansvariga för förmedling av din låneansökan och inte själva utlåningen.

I samband med din låneansökan genomförs en enkel UC-kontroll. Det är oavsett hur många erbjudanden du får.

Vi är en kostnadsfri och ej bindande tjänst

Du kan kostnadsfritt och utan förpliktelser använda tjänsten. Det innebär att du alltid kan använda dig av oss för att undersöka marknaden.

VIKTIGT: Din låneansökan är bindande först när du skrivit under den. Du har naturligtvis 14 dagars ångerrätt - avgiftsfritt.

Kommunikation

För att kunna tillhandahålla den bästa tjänsten under hela låneprocessen försöker vi hjälpa dig så gott vi kan under hela lånehanteringen. Därför kan du få relevant information i samband med din låneansökan, påminnelser vid själva låntagningen samt relevanta nyheter och erbjudanden. Du kan få information via e-post, sms, brev samt servicesamtal. All vår kommunikation ska ses som en service och kan när som helst avbrytas.

Registrering av uppgifter

För att kunna få erbjudanden förutsätter det att du fyller i vårt krypterade och säkra ansökningsformulär.

Firstborn / Pengino.se säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part.

Reklamation

Om du har något att klaga på gällande ditt lån kan du vända dig till info@pengino.se.

Vi vill dessutom gärna höra från dig om du har någon feedback eller kommentarer beträffande våra tjänster.

Ansvarsfriskrivning

Firstborn / Pengino.se marknadsför tjänsten åt Freedom Finance. Firstborn / Pengino.se är därför på inget sätt ansvariga gällande förhållandet mellan långivare och låntagaren. Firstborn / Pengino.se kan inte hållas ansvariga på grundval av uppgifter som gjorts tillgängliga. Information via Firstborn / Pengino.se eller via e-post ska inte på något sätt betraktas som ekonomisk rådgivning.